Meidenclub XL

Clubtijd: Vrijdag 20:30 - 22:00 uur

Leeftijd: vanaf 2e klas voortgezet onderwijs

De Meidenclub wordt momenteel niet gegeven. Dit omdat wij voor deze club geen vrijwilligers (meer) kunnen vinden. Lijkt het je leuk om als leiding deze club te geven laat het ons weten op info@fabouitgeest.nl

De meidenclub XL is de creatieve club voor de oudere meiden,tijdens deze avonden wordt er veel gelachen en gepraat.

Meestal wordt er ook nog gezellig geknutseld, iedereen maakt wat ze zelf leuk vind, bijvoorbeeld een mooie spiegel voor op de slaapkamer, een art deco lampje of een mooie klok

 De ideeen komen meestal van internet en zoeken de meiden zelf op. De leiding begeleid de meiden en helpt ze als ze even vastlopen.

Wil je een keer komen kijken, meld je dan aan via dit aanmeldformulier Je krijgt een bericht terug van de ledenadministratie of er een plekje is en wanneer je mag komen kijken op de club.

De leiding van onze clubs bestaat uit verschillende vrijwilligers, zij leiden elke week dezelfde club op dezelfde avond. Ben jij handig/creatief en vind je het leuk om dit ook aan kinderen door te geven? Dan is leidinggeven op een van onze clubs misschien ook iets voor jou. Kijk voor meer informatie hier.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.