Modelbouwclub

Junioren: Van 11 - 15 jaar (maximaal 8 leden) 

Clubtijd: Maandagavond (19.00 tot 20.30)

Senioren: Van 16 en ouder (maximaal 15 leden).
Clubtijd: Maandagavond (20.30 tot 22.00)

Activiteit: Maken van eigen radiografisch bestuurbare modelboten of het rijden met radiografisch bestuurbare modelautos.

Op de club worden verschillende varende scheepsmodellen gebouwd.
Nieuwe leden moeten altijd eerst de "Junior" maken, zo leren zij op welke manier je een modelboot moet bouwen.

junior                

Het bouwen van dit model duurt bijna twee seizoenen.

Bij de contributie inbegrepen zit ook een as en een schroef zodat het bootje er vanaf de buitenkant helemaal volwaardig uit ziet. Als je je model ook radiografisch bestuurbaar wil maken zullen ook een electro motor, accu snelheidsregelaar en zender aangeschaft moeten worden. Kosten hiervan zijn ca €75,- Deze apparatuur is echter weer in ieder model in te bouwen dus voor meerdere bootjes of model auto's hoeft dit maar 1x aangeschaft te worden.

"Een klein voorproefje wat de modelbouwclub inhoudt:

Wil je een keer komen kijken, meld je dan aan via dit aanmeldformulier Je krijgt een bericht terug van de ledenadministratie of er een plekje is en wanneer je mag komen kijken op de club.

De leiding van onze clubs bestaat uit verschillende vrijwilligers, zij leiden elke week dezelfde club op dezelfde avond. Ben jij handig/creatief en vind je het leuk om dit ook aan kinderen door te geven? Dan is leidinggeven op een van onze clubs misschien ook iets voor jou. Kijk voor meer informatie hier.

Radiografische besturing

De Fabo heeft op dit moment een aantal auto's beschikbaar om tijdens de zomermaanden mee te rijden.

Als je liever je eigen apparatuur wilt hebben, vraag hier dan informatie over (e-mail). Het is namelijk handig als je een zender koopt met een kristal die niemand heeft, zodat je altijd kunt varen.

slotracen 

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.