Clubtijd: Vrijdag 19:00 – 20:30 uur
Leeftijd: vanaf groep 7 tot de 2e klas

De Meidenclub wordt momenteel niet gegeven. Dit omdat wij voor deze club geen vrijwilligers (meer) kunnen vinden. Lijkt het je leuk om als leiding deze club te geven laat het ons weten op info@fabouitgeest.nl

Hou je van knutselen? En vind je het leuk om zelf te bedenken wat je maakt? Dan is de Meidenclub dé plek voor jou. Je kunt je eigen project kiezen en hier onder begeleiding mee aan de slag gaan. Zo leer je nieuwe technieken en materialen kennen. We doen af en toe ook projecten met de hele groep tegelijk: pompoen uithollen, kerststukje en een startopdracht aan het begin van het seizoen. Naast het knutselen is ook de gezelligheid belangrijk. Met een groep meiden van 11 tot 14 jaar is het logisch dat er flink gepraat en gelachen wordt!

Wil je een keer komen kijken, meld je dan aan via dit aanmeldformulier Je krijgt een bericht terug van de ledenadministratie of er een plekje is en wanneer je mag komen kijken op de club.

De leiding van onze clubs bestaat uit verschillende vrijwilligers, zij leiden elke week dezelfde club op dezelfde avond. Ben jij handig/creatief en vind je het leuk om dit ook aan kinderen door te geven? Dan is leidinggeven op een van onze clubs misschien ook iets voor jou. Kijk voor meer informatie hier.